Thursday, February 17, 2011

Eat, Drink, Eat, etc.

Just a generel picture of a  day in my life, when I (too often at the moment) decide to "study" at home. Eat, drink, eat, take picture of it, drink, etc.

One good thing, though, is that I'm getting dead good at making rye bread samdwiches in aaaallll kinds of combinations! The same goes for the coffee; my milk is stunningly creamy (yes, I said it), and might just be the best in this southern part of town. Which is the part of town with not one single cafe, so the competition is non-existing. But still.

Also, another great thing about staying home is that you get to eat and drink from your favourite plates and glasses.

Ps. those caramels are better than the best. If you live in Denmark or have a great Danish supplier, you can count yourself lucky.

Pps. I'm doing photoshop-trial-and-error-editing, so the pictures are a bit weird. Don't know what I did. Bear with me.

6 comments:

CopenhagenMuffin said...

jeg eeeeelsker at læse/arbejde hjemme!! Det er så dejlig varmt og trygt - og meget meget ineffektivt :)

Hvad er der i din sandwich - ser virkelig lækker ud?!

CopenhagenMuffin said...

og og og - hvordan laver du kaffen? Er du en af de heldige mennesker med en rigtig maskine??

POP TART said...

Den ene er vist med chorizo, gulerod, chili og koriander, den anden med skinke, ost, sennep, gulerod, koriander og bladselleri. Og så er rugbrødet forholdsvis hårdt ristet, det er min store svaghed. Jeg kan nærmest ikke spise uristet rugbrød efter jeg opdagede hvor godt det smager!

Mine mælke skills må jeg vist i høj grad dedikere til Bialetti og Mette/Ungtblod; Mette har lært mig alle kaffe tricks, jeg kender, og sporet mig i retning af Bialettis mælkeskummer, som er helt fantastisk! Det fås ikke bedre :-)

CopenhagenMuffin said...

mmhmm, jeg har lige lavet en lille opgave om Bialetti, men er ikke stødt på nogen mælkeskummer.

Har du så en old fashion one, der får sådan en mærkelig overfalde inden i, når man har brugt den et stykke tid?

Alle mine veinder snakker om Nespresso these days, og det har gjort mig så demotiveret over min egen Bialetti, at jeg bare er helt tilbage til Instant + kold mælk - men der ser sgu ikke lige så lækkert ud som din kaffe. Og smagen mindre om alt for sene nætter med alt for mange ufærdige studieprojekter hængende over hovedet - ikke lux.

POP TART said...

Både espressokande og mælkeskummer er fra bialetti, men det er mælkeskummeren der er fantastisk! Den ser sådan her ud, ved ikke om det er den, du mener med belægningen: http://www.kaffe-agenterne.dk/images/Tuttocrema_ka.jpg - den kan måske blive lidt slidt, men jeg bruger min dagligt, og der er stadig intakt teflon!

Vi har nespresso på mit arbejde, og det er faktisk ikke så dårligt! Jeg var meget skeptisk til at begynde med, men har måttet overgive mig. jeg ville dog aldrig købe den, der er et eller andet der strider mig imod med selve konceptet omkring frysetørret kaffe, der sælges som eksklusivt...

Bialetti brekka laver jo rent faktisk crema, i hvert fald en gang i mellem - måske du skulle overveje den?

CopenhagenMuffin said...

haha - jeg har aldrig overvejet det med at nes faktisk er frysekaffe, der sælges som luxus - det er da fjollet!