Wednesday, March 02, 2011

Routines

Routines used to be about making dancing routines to Roxette. But apparently I'm an adult now, so routines are mostly about coffee and oatmeal. I love both! Especially the coffee, but oatmeal with fresh apples (didn't have any today) and cinnamon sugar is one of my favourite morning meals. And yes, I am alloud to put sugar on twice. Or thrice.

(I had to make the pictures black/white, because my kitchen table is so hideous (fake terazzo) that I had to take at least the colors away from it)

Do you have any routines? I have many, but mostly embarrassing, so let's start with you!

3 comments:

Asli said...

Uhauha...jeg har mange rutiner. De hober sig op, og man opdager ikke, at det er en rutine, før der f.eks. kommer en Daniel ind og gør noget andet og man bliver lidt overrasket/irriteret/forskrækket over at han gør det anderledes. Og så opdager man, at man nok er lidt pjattet, når man synes, at det hele skal gøres på en bestemt måde. Men rutiner føles bare trygt...på en måde.

astrid/CopenhagenMuffin said...

OK, med fare for at lyde super langhåret og hennafarvet, så er jeg netop ved at indfører følgende morgenrutine:
Stå op 1/2 - 1 time før resten af familien. Så sidder jeg foran min vidunderlige computer og tapper(EFT banketerapi, hedder det vist). Jeg ser nogle videoer på youtube med den her pæne amerikanske mand, der siger fantastiske amerikanske ord som 'amazing og magnificent, og happy beyond believes'. Når jeg har gjort det skriver jeg lige 2 min af ALt hvad jeg kan finde på at være taknemmelig for.

Resten af morgenen løber vi rindt mellem hinanden og prøver at få den anden til at gøre alt det man ikke selv gider, og alle kommer altid for sent - næsten. Men min rutine gør at jeg har meget mere overskud til at løbe rundt og komme for sent og er i meget bedre humør - it works.

Kh hippi-mama :)

POP TART said...

Ååh Asli kender så godt det der med, når mine og andres rutiner clasher! Jeg prøver dagligt at forbedre mig til et mindre overrasket/irriteret/forskrækket jeg, når det sker, men du har nok ret i, at det simpelthen føles tryggere, når der ikke stilles spørgsmålstegn ved ens måder og rækkefølger :-)

Og hippimor, jeg synes det lyder som den bedste morgenrutine - jeg glæder mig til at høre om det lykkes at stå så tidligt op! Jeg er selv langsomt i gang med noget af det samme - et kvarter tidligere om dagen; så tænker jeg at jeg på et eller andet tidspunkt når tilbage til ca. kl. 7/7.30.
Hvad er det der banketerapi for noget? Altså banke i tastaturet eller hvorledes?